Revolution Slider Error: Slider with alias home7 not found.

A warm welcome

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

1.

Full-Body Messages

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic
typesetting

2.

AromaTherapy

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic
typesetting

3.

Facial Messages

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic
typesetting

4.

Body Treatments

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic
typesetting

Boek een afspraak

Wanneer wilt u langskomen?

Amazing things come from

Passion

 • Created from natural herbs – Ginseng roots extract
 • 100% sale for your skin
 • Quantity product from BB Wellness & Spa
 • Special gifts & offers your you
 • Created by Medical Professionals of BB Wellness & Spa

Buy now

Meet our experts

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a gallery.

Choose your best plan & package here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.

Standard

$ 25 month
 • Nail Cutting and styling
 • Hair Coloring
 • Spa Therapy
 • Body message
 • Manicure

silver

$ 45 month
 • Nail Cutting and styling
 • Body Hand and Foot massage
 • Spa Therapy with manicure
 • Hair Coloring

Gold

$ 60 month
 • Body Hand and Foot massage
 • Nail Cutting and styling
 • Spa Manicure
 • Spa Therapy
 • Body massage

Diamond

$ 80 month
 • Body Hand and Foot massage
 • Nail Cutting and styling
 • Spa Therapy with manicure
 • Hair Coloring
 • Spa Therapy
 • Body massage

News & Events

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a gallery

Ben jij ook zo’n fan van de haar- en bodyproducten van Moroccanoil en de welbekende geur..? Dan hebben wij nieuws! Bij Trendy Hair & Wellness kun je in het vervolg unieke body en haar behandelingen reserveren waarbij de body & haarproducten van Moroccanoil centraal staan. Wij zijn de enige salon in Nederland waar je deze luxe behandelingen kunt ondergaan. Kies uit een heerlijke hand, voet, haar of bodybehandeling of kies niet en boek ze allemaal.

Laat je handen verwennen met Moroccanoil [hand treatment] een uitgebreide verzorging van je handen met o.a. een scrub met Moroccanoil Body Polishing een handmassage met Moroccanoil Body Souffle en de CND Shellac behandeling zorgt voor mooie gelakte nagels voor in ieder geval 10 dagen. 39,95 40 min

Of kom voor een luxe Moroccanoil voetbehandeling in onze [pedicurebar] en geniet van een topbehandeling incl. een CND Shellac! Je nagels worden geknipt en gevijld, je voeten en onderbenen krijgen een scrub, en fijne rustgevende massage met Moroccanoil Dry Body oil. Klaar voor zomer! 52,95 60 min duo behandeling 80,-

Ben je toe aan wat ontspanning? De Moroccanoil Hair & Body Treatment is dan perfect voor jou! Eerst worden je rug, schouders en nek gescrubd en dan ontvang je een rustgevende massage met de Moroccanoil Pure Argan Oil. Met zijn typerender Moroccanoil geur neemt die je mee op reis naar tropische oorden…Bijkomen kun je tijdens de wasmassage met de haarproducten van Moroccanoil passend bij jou haartype. Je haar wordt prachtig in model geföhnd onder het genot van een lekkere kop koffie of thee met lekkers. 69,95 60 min

Wil meer informatie over de Moroccanoil Producten, kijk dan in onze webshop. Alle producten van Moroccanoil zijn zowel online als in de salon verkrijgbaar.

Deze behandelingen zijn ook verkrijgbaar als kadobon, leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen!

Kom gerust de uitgebreide Moroccanoil folder halen in de salon! Reserveren kan online of bel ons 0546-579069, wil je meer informatie dan kan je ons ook appen 0643128291

Ruim 2000 jaar geleden schreef Josephus Flavias over de Dode Zee:
“Haar water is bitter en in haar schoot leeft geen enkel wezen. Op haar water kan men drijven. Aan de oppervlakte van de zee drijven massa`s modder, klei en zouten, die door zeelieden als medicijn gebruikt worden.
Reizigers nemen zoveel mogelijk van het zout en de modder mee naar huis, want het is genezend voor het menselijk lichaam en wordt in veel geneesmiddelen verwerkt.”

Ook vandaag de dag zoeken veel mensen met huid- en gewrichtsproblemen verlichting in de Dode Zee. De laatste jaren zijn aan de kust grote gezondheidscentra en hotels ontstaan.
De Dode Zee bevat 40 verschillende mineralen, halogenen en sporenelementen. De concentratie is 28%, d.w.z. 7x sterker dan van andere zeeën en oceanen. Bovendien is het gehalte aan kalium en magnesium veel hoger.
Deze unieke samenstelling van de Dode Zee is de belangrijkste factor voor de helende eigenschappen. Een bad in deze mineralen werkt ontspannend en kalmeert de door stress geplaagde zenuwen. De vochthuishouding van de huidcellen verbetert, zodat de huid gladder wordt en zich merkbaar beter spant.

Een bad in een sterke concentratie Dode Zee mineralen verlicht ook de klachten bij ernstige huidaandoeningen, reuma en chronische ontstekingen. Daarnaast vermindert een Dode Zee mineralen bad, oedemen, verbetert de werking van de schildklier en stimuleert de uitscheiding van vetzuren uit het vetweefsel.
.
Wanneer men de mineralen, die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren, vergelijkt met de mineralen die voorkomen in de Dode Zee, blijkt dat de meeste hiervan in de Dode Zee aanwezig zijn.
In het bijzonder zijn de mineralen die nodig zijn voor het celmetabolisme aanwezig.

Van de vele goede eigenschappen van de Dode Zee mineralen zijn er drie bijzonder belangrijk voor de huidverzorging en behandeling van huidproblemen. Dit zijn:het hygroscopisch vermogen, dit is het vermogen om vocht vast te houden en aan te trekken. Dit wordt in de huidverzorging tweeledig gebruikt en wel om het vochtgehalte van een droge huid weer in balans te brengen en om ongewenste vochtophopingen in de huid te verwijderen.het vermogen van exfoliatie, de kracht om het afschilferen van de huid te stimuleren, belangrijk bij de behandeling van o.a. psoriasis en eczeem het regeneratievermogen, een sterk vermogen om de genezingsprocessen van de huid te stimuleren, belangrijk bij beschadigingen ontstaan door huidproblemen, bijv. acne
Mineralen zijn anorganisch, ze worden niet in het lichaam geproduceerd en moeten dus worden opgenomen. Dit kan via het voedsel en ook via de huid. Er is geen opslag van mineralen in het lichaam, als ze hun werk hebben gedaan worden ze weer uitgescheiden en moeten daarom steeds opnieuw worden aangevoerd.
Ze zijn van levensbelang voor het lichaam en werken o.a. als katalysator voor vitaminen en activeren de enzymen.
Naast de mineralen spelen ook halogenen een belangrijke rol, het lichaam gebruikt ze op dezelfde manier als de mineralen. Halogenen verbinden zich direct met metalen tot zouten zoals bijv. chloor, broom, fluor en jodium.
Ze oefenen een sterke stimulerende kracht uit op de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam. Mineralen en halogenen dragen allebei een electrische lading, de mineralen zijn positief geladen, de halogenen negatief. Van deze eigenschappen wordt in de mineralen huidverzorging gebruik gemaakt.Tijdens onze behandelingen in onze schoonheidssalon en [pedicurebar] word er met de producten van Botanical Beauty gewerkt, natuurzuiver en o.a. op basis van de heilzame ingrediënten uit Dode Zee. Kijk op onze site naar de acties .

Up-date

Nu de salon (gelukkig) weer een tijdje open is en wij weer behandelingen mogen uitvoeren in de kapsalon, schoonheidssalon en [pedicurebar] hebben wij uiteraard diverse hygiene maatregelen getroffen om de kans op besmetting te voorkomen.

Gezondheid en een zo veilig mogelijke (werk)omgeving staan voorop!

Wat kun je van ons verwachten:

Wij hebben spatschermen geplaatst waar wij geen 1 1/2 meter afstand kunnen houden, dat is bij de balie, tussen de wasbakken en boven de nagel tafel.

Wij houden ervan om jullie even een momentje voor jezelf te geven met alles wat daar bij hoort. Helaas zijn wij verplicht een aantal aanpassingen daar in te doen.

Handen schudden is er voorlopig even niet bij, wij groeten even op afstand.

Lectuur in de salon mag weer.

Maar neem gerust je iPad of telefoon mee, wij hebben free WiFi in de salon, (vraag ons om de code)

De koffie en thee schenken wij gewoon weer in mooi servies, de vaatwasser zorgt voor de hygiëne. Natuurlijke met (verpakt) lekkers erbij!

Betaal zoveel mogelijk contact loos, leg evt.het contant geld in het daarvoor bedoelde bakje op de balie.

Dit verwachten wij van jullie:

Kom precies op tijd, niet veel te vroeg maar ook zeker niet te laat.

Bij binnenkomst hangt er een checklijst volgens de  RIVM richtlijnen aan de deur waarbij wij vragen stellen over je gezondheid. Zie hieronder.

Voordat je de salon binnenloopt moeten de volgende 5 vragen

met NEE beantwoord worden.

1/ Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoofdpijn, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2/ Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3/ Heb je het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4/ Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5/ Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Wanneer je 1 van de vragen met JA heb beantwoord willen wij je dringend verzoeken niet binnen te komen, bel ons tel. 0546-579069 dan helpen wij je telefonisch verder.

WELKOM wanneer deze vragen met Nee zijn beantwoord.

Dit protocol is om te voorkomen dat er zieke mensen bij ons in de salon komen.

Deze regels gelden uiteraard ook voor ons zelf!

LET OP!

Voor binnenkomst eerst je handen desinfecteren

en kom zoveel mogelijk alleen binnen, kinderen en hulpbehoevenden mogen 1 begeleider meenemen.

Bij de ingang staat een zuil met desinfecterende gel.

Staan er meer dan 2 mensen binnen voor de kassa, wacht dan even buiten.

Bij binnenkomst graag zelf je jas ophangen, helaas mogen wij je niet helpen.

Neem plaats in de wachtruimte, een van de medewerkers komt je vanzelf ophalen.

Wij geven geen handen maar heten je uiteraard van harte welkom in onze salon.

Het dragen van een mondkapjes is verplicht in de salon. TIP! Neem een wegwerp mondkapje mee ivm de losse haren en evt. verfvlekken.

Wij wassen, permanenten en kleuren met handschoentjes

Alle behandelingen in de schoonheidssalon, nagel salon en [pedicurebar] worden met handschoentjes, mondkapje en evt. spatscherm uitgevoerd.

Wij desinfecteren onze handen voor en na iedere klant.

Ook desinfecteren wij na iedere klant ons materiaal, de stoel, wasbak, kap toilet en alles wat in aanraking is geweest.

Wij hopen ondanks alle aanpassingen jullie toch een warm welkom te geven en uiteraard een fijne behandeling. Want het team is nog steeds even gezellig en deskundig als voor de corona uitbraak.

Tot gauw!

Lieve groet,

Team Trendy Hair & Wellness

Our gallery

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a gallery

Get in touch

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a gallery

Boek een afspraak

Wanneer wilt u langskomen?

Contact info

Working Hours

 • MON – FRI 09:00 – 19:00
 • WEEKEND Closed
X
Chat openen
Direct contact?